Order

När vi emottagit din beställning skickas en bekräftelse till den e-postadress som angetts i din beställning, det åligger beställaren att noggrant kontrollera orderbekräftelsen då den kan innehålla förslag på specialbeställning/kundanpassning som brodyrtext och trådfärg, det åligger även beställaren att snarast kontakta Brodyrverksta´n om fel upptäcks i bekräftelsen. Specialbeställning/Kundanpassade beställning kan inte ändras efter att bägge parter enats om uppdraget.

Leverans

Leverans av specialbeställning/kundanpassade produkter sker inom 5-12 dagar. Alla leveranser sker till ett enhetspris av 99 SEK om inget annat anges. Små beställningar delas ut direkt i brevlådan och större aviseras för uthämtning på Postens serviceställe, DHL ServicePoint eller Schenker. Vid leverans skickas ett e-postmeddelande till beställaren med eventuella länkar för spårning av paket.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till oss via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms 25%. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Varken personuppgifter eller e-postadresser lämnas ut till oberoende part.