Köp- och leveransvillkor

Vi säljer inte till personer under 18 år, genom att godkänna köpvillkoren vid utcheckning i kassan godkänner du att du är över 18 år.  Vi följer Konsumentverkets rekommendationer enl. DAL men Observera att produkter med personlig brodyr/tryck, ej är returnerbara enligt DAL – Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Du kan läsa mer hos Konsumentverket och Riksdagen

Betalsätt

All betalning sker via Billmate checkout – säkert och enkelt.

Leveransvillkor

Order

När vi emottagit din beställning skickas en bekräftelse till den e-postadress som angetts i din beställning, det åligger beställaren att noggrant kontrollera orderbekräftelsen då den kan innehålla förslag på specialbeställning/kundanpassning som brodyrtext och trådfärg, det åligger även beställaren att snarast kontakta Brodyrverksta´n om fel upptäcks i bekräftelsen. Specialbeställning/Kundanpassade beställning kan inte ändras efter att bägge parter enats om uppdraget.

Leverans

Leverans av specialbeställning/kundanpassade produkter sker inom 5-12 dagar. Alla leveranser sker till ett enhetspris av 99 SEK om inget annat anges. Små beställningar delas ut direkt i brevlådan och större aviseras för uthämtning på Postens serviceställe, DHL ServicePoint eller Schenker. Ungefärlig leveranstid anges i samband med beställning. Skulle avvikelser från aviserad leveranstid ske, hör Brodyrverksta´n av sig. Vid leverans skickas ett e-postmeddelande till beställaren med eventuella länkar för spårning av paket.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till oss via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms 25%. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Dataskyddsförordningen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Varken personuppgifter eller e-postadresser lämnas ut till oberoende part.

Dataskyddsförordningen/GDPR

Brodyrverksta´n AB (BVAB) värnar om din personliga integritet och här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300:-

Garanti och reklamationsrätt – enligt konsumentköplagen

Vi säljer alla produkter med 1 års garanti samt 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Alla garantier gäller i Sverige.

Produktgarantin täcker endast ursprungliga fel, d.v.s. fel som fanns i produkten vid leverans. Produktgarantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten.

Är det fel på en vara du köpt kan du enligt konsumentköplagen bland annat ha rätt att kräva fri reparation, omleverans av en ny felfri vara eller att häva köpet och få pengar tillbaka.

Din orderbekräftelse eller kvittens gäller som garantibevis. Förvara dokumentet väl eftersom dokumentet krävs om du behöver utnyttja garantirätten.

Observera att det för företag gäller andra regler för garanti- och reklamationsrätt. Företag får vid köp endast den garantirätt som ges från leverantören, där garantitiden kan variera mellan olika leverantörer. Företag har heller inte någon reklamationsrätt utöver sin garantirätt från leverantören. Om du vill få mer information om vilka regler som gäller för företag kan du kontakta vår kundtjänst.

Företagsuppgifter

Brodyrverksta´n AB
Forsenberg 7
18697 Brottby
Org.nr: 556570-7352